OM azonosító: 027440

Felnőttképzési engedély száma: E-000438/2014


Comenius Kft


Köszönjük eddigi vásárlásaikat. Reméljük elégedettek voltak könyveinkkel és a jövőben is vásárlóink között tudhatjuk Önöket.

Könyveink árai nem változtak, sőt néhány kiadvány ára csökkent. A továbbiakban sem tudjuk biztosítani a viszonteladóknak a kedvezményeket, tehát a könyveket teljes áron tudjuk értékesíteni.

Mellékelten küldjük az új megrendelő lapot, melyet természetesen lehet sokszorosítani. A megrendelések egyszerűsítése érdekében február elsejétől a www.comeniuspecs.hu honlapon is megtalálható a Comenius Kft. linkje. Arra kattintva megtalálható a megrendelő, amelyet elektronikusan ki lehet tölteni és e-mailben visszaküldeni. Reméljük addigra minden könyv címlapja és tartalomjegyzéke is olvasható lesz. Készítettünk olyan csoportbontást is, hogy egyes moduláris szakképesítésekhez melyik könyvet illetve jegyzetet ajánljuk.

2011. január 1-jétől a könyveket továbbra is kizárólag utánvéttel küldjük. Kivételt abban az esetben teszünk, ha a megrendelő vállalja, hogy a számla kiállítása és faxolása vagy e-mailben való elküldése után az összeget átutalja és az átutalásról banki visszaigazolást küld akár faxon, akár e-mailben. Erről a megrendelőn kell minden esetben nyilatkozni. Amennyiben ez nem történik meg, akkor csak utánvétellel küldjük a megrendelt könyveket.